Rulett

Online rulett oldalak

Ha jártál már kaszinóban, minden bizonnyal nem ismeretlen számodra a rulettasztal. Az utóbbi évtizedben azonban a legendás szerencsejáték online formája is egyre népszerűbb. Világszerte játékosok milliói regisztrálnak online kaszinókba, hogy számítógépről vagy mobiltelefonról valódi pénzben rulettezhessenek.

Mivel hatalmas az igény az online rulett játékokra és szolgáltatók százai versengenek a felhasználókért, nem egyszerű megtalálni a legjobb online kaszinókat.

És itt jön képbe a Kaszinohu.com csapata! Gondosan kiválasztottuk a magyarországi játékosok számára elérhető legjobb online rulett kaszinókat – így sem idődbe, sem pénzedbe nem kerül a legjobb kaszinók megtalálása.

Az itt felsorolt rulett kaszinók mindegyike megfelel az alábbi feltételeknek:

• Több fajta online rulettet játszhatsz, pl. francia, európai vagy amerikai rulettet
• Új játékosként fantasztikus bónuszok, már regisztrált felhasználóként promóciók és/vagy ösztönző ajánlatok várnak rád
• Kiváló hírnévnek örvendenek Magyarországon és nemzetközileg egyaránt
• Biztonságos fizetési módszereket használnak, így a befizetéseket és a nyeremények kifizetéseit is bankkártyával, hitelkártyával vagy a magyarországi bankszámládhoz kapcsolt mobiltárcán keresztül (pl. PayPal) bonyolíthatod.
• A leghíresebb kaszinószoftver-szolgáltatók ingyenes és könnyen letölthető szoftvereit használhatod

Már alig várod, hogy a krupié megpörgesse a rulettkereket? Válassz egy kaszinót a fenti listából és kövesd az alábbi lépéseket:

1. Töltsd le és telepítsd a programot

2. Lépj be az újonnan installált online kaszinódba (az ikonját az asztalon találod)

3. A regisztrációhoz add meg a felhasználónevedet, az e-mail címedet és néhány további adatot

4. Az általad választott módon kösd össze a fiókodat a bankszámláddal és hajtsd végre az első befizetésedet (ez az összeg lesz a tőkéd, amivel játszhatsz)

5. A sikeres befizetés után válassz egy online rulettjátékot a szoftver által felkínált listából és várd meg, míg elindul a játék

6. Tedd meg a tétedet. Jó szórakozást!

Amerikai, francia vagy európai rulett?

A rulettjátékok menete és a tétek típusai nagyon hasonlítanak egymásra.

Van azonban egy jelentős különbség, amelyet a fizikai kaszinókban és az online kaszinókban is megfigyelhetsz: ez pedig a rulettkerék. Pontosabban az, hogy hány szám szerepel rajta.

Európai játékosként a fizikai kaszinók termeiben leggyakrabban a 37 számot tartalmazó rulettkerékkel találkozhatsz (ezt hívjuk francia rulettnek). Ezzel szemben Amerikában a 38 számból álló (duplanullás) rulettkerék a gyakoribb – ez a változat onnan kapta a nevét, hogy a szimpla nullán túl egy dupla nullát is tartalmaz.

Az a nagyszerű dolog az online játékban, hogy nem kell drága repülőjegyre költened, hogy az amerikai rulettbe is belekóstolhass! Az online kaszinókban otthonról is kipróbálhatod bármelyik rulett-típust. Bár az amerikai rulettben alacsonyabb nyerési esélyekre kell számolnod, az alacsonyabb téteket és a jobb hozzáférhetőséget mindenképp előnyként említhetjük.

Fogadunk?

Vegyük röviden sorra a rulettasztal mellett köthető fogadási típusokat. Ne feledd, hogy a belső tétekkel (inside bets) a számok tulajdonságaira fogadsz, a külső tétekkel (outside bets) pedig számokra és azok kombinációira.

Nagy esélyes fogadás

Ha minél többször szeretnél nyerni, miután a krupié megpörgette a kereket, az alábbi három lehetőséget érdemes megfogadnod:

• Fogadj a feketére vagy a pirosra
• Fogadj alacsony vagy magas számokra (1-18 vagy 19-36)
• Fogadj páros vagy páratlan számokra

Ezekkel a variációkkal 48,6% esélyed van a nyerésre, a kifizetés pedig 1:1 arányban történik. Ha tehát 1000 Ft-ot teszel a pirosra és a golyó a piroson áll meg, a nyereményed 2000 Ft.

Közepes esélyes fogadás

Ha olyan tétekre szeretnél rakni, ahol bár kisebb a valószínűsége annak, hogy nyersz, a nyeremény viszont magasabb, fogadja tucatra (dozen). Tétedet ekkor együttesen 12 számra teszed. Az 1-12, a 13-24 és a 25-36 feliratú mezőkre fogadhatsz.

Ezekkel a variációkkal 32,4% esélyed van a nyerésre, a kifizetés pedig 2:1 arányban történik. Ha tehát 1000 Ft-ot teszel valamelyik tucatra és nyersz, a nyereményed 3000 Ft.

Kis esélyes fogadás

Szeretnéd kockára tenni a pénzed, hogy hamar sok pénzt nyerhess? Akkor fogadj egyetlen számra. Mivel az európai rulettkeréken 37 szám szerepel (beleértve a 0-t is), 2,7% annak az esélye, hogy nyersz. A kifizetés 35:1 arányban történik, ha tehát 1000 Ft-ot teszel egy bizonyos számra és a golyó pont ott áll meg, a nyereményed 35000 Ft.