PayPales Kaszinók

PayPales kaszinók – Oldalértékelések

Játékosként az online kaszinójátékoknál az egyik legfontosabb kérdés, hogy hogyan hajthatod végre a befizetéseket és milyen módon juthatsz hozzá a nyereményedhez. Ezek a pénzügyi műveletek alapvetően meghatározzák az online kaszinós játékélmény minőségét.

A listában szereplő PayPales kaszinóknál mindezt egyszerűen, gyorsan és biztonságosan elvégezheted:

Vess egy pillantást a fenti mezőre. Ha az ott szereplő kaszinók bármelyikét letöltöd, a „Pénzügyek” mezőben mindegyiknél megtalálod a PayPales fizetési opciót. Magyarországi bankszámlával rendelkező magyarországi játékosok korlátozás nélkül használhatják a szolgáltatást.

Miért nem lehet minden online kaszinónál PayPallel fizetni?

Az online kaszinók körében viszonylag új dolog a PayPales fizetés. A PayPal szigorú követelményei szerint az online kaszinók hosszú ideig nem is használhatták ezt a szolgáltatást.

Azonban ahogy egyre nőtt a biztonság és a szabályozás is egységesebb lett (az engedély nélkül működő kaszinókat bezáratták), a PayPal lehetővé tette a szolgáltatás használatát az online kaszinók esetén is.

Léteznek olyan kaszinók, ahol továbbra sem lehet PayPallel fizetni. Ennek általában az az oka, hogy nem rendelkeznek online szerencsejáték-szervezési engedéllyel minden olyan országban, ahol elérhető a szolgáltatásuk.

A PayPal beállítása

Először is létre kell hoznod egy felhasználói fiókot a www.paypal.com oldalon. Ha már regisztráltál, ezt a lépést kihagyhatod.

A regisztráció gyors és egyszerű, csak követned kell a PayPal oldal utasításait. Amire mindenképpen szükséged lesz, az egy működő e-mail cím és egy bankszámla, amit összeköthetsz a fiókoddal. PayPal fiókod ellenőrzése során átmenetileg megterhelhetik az egyenlegedet, így győződve meg róla, hogy a számla valóban létezik és működik. Ez a művelet néhány napig is eltarthat.

Ha megtörtént a fiókod aktiválása, válassz ki egy online kaszinót és kapcsold össze a PayPal fiókoddal.

Ezt az adott kaszinó „Pénzügyek” menüpontjára kattintva tudod megtenni (ha nem találsz ilyen menüpontot, nézd meg a „Beállítások” vagy a „Fiókbeállítások” alatt). Az oldalunkon szereplő kaszinók mindegyikében választhatod a PayPales fizetési opciót.

A fiókkal való összekapcsoláshoz kattints az ikonra, majd írd be az PayPales e-mail címed és a jelszavad. Ezután add meg az átutalni kívánt összeget (az alsó limit általában 5000 Ft).

Végül csak annyi a dolgod, hogy megvárd a tranzakció végrehajtását – ez pár percet vesz igénybe. Ha PayPalről szeretnél felvenni pénzt (pl. az online kaszinós számládról át akarod utalni a nyereményedet a PayPal számládra), akkor ez a művelet néhány napig is eltarthat, de még így is sokkal gyorsabb, mint más banki megbízások.

Létezik más fizetési mód is a PayPales kaszinóknál?

A listánkban szereplő PayPales kaszinóknál természetesen nem csak PayPallel fizethetsz.

Ha bank- vagy hitelkártyádat szeretnéd összekötni a kaszinóval, meg kell adnod a kártyán szereplő hosszú számsort, illetve további adatokat és biztonsági kódokat – pont úgy, mint bármilyen más online tranzakciónál.

Az egyéb fizetési módok közé tartozik a hagyományos banki átutalás (a bankszámlaszám/SWIFT-kód megadásával), de választhatod a más mobiltárca-szolgáltatón (pl. Skrill, Neteller) keresztüli fizetést is.