Bónuszok

Kaszinó bónuszok magyar játékosoknak

Az online kaszinójátékok listáját böngészve minden bizonnyal észre fogod venni, hogy a legtöbb kaszinó fantasztikus bónuszokat kínál. A vállalatok ezt a marketingfogást alkalmazva próbálják felhívni magukra a figyelmet annak reményében, hogy te is regisztrálsz az oldalukra.

A bónuszok megszerzése és felhasználása azonban nem ilyen egyszerű: játékosként mindig tartsd szem előtt, hogy a bónusz esetleg csak bizonyos ideig vagy meghatározott fogadási limiteket figyelembe véve használható fel.

Többféle bónusztípussal is találkozhatsz, többek között üdvözlő bónusszal, regisztrációs bónusszal, befizetés nélküli bónusszal, újratöltési bónusszal vagy ingyenes pörgetéssel.

Ezen az oldalon bemutatjuk neked a leggyakoribb online kaszinó bónuszok működését. Egy listát is összeállítottunk a legjobb kaszinókból, ahol regisztráció után felhasználhatod ezeket a fantasztikus bónuszokat.

Az online kaszinó bónuszok típusai:

Üdvözlő bónuszok

Ahogy azt a neve is mutatja, ezt a bónuszt üdvözlésként kapják az új játékosok. Néhány kaszinóban „regisztrációs bónusz” néven találkozhatsz vele. A bónusz mértéke az első befizetés összegétől függ, ami legtöbbször a befizetés 100%-a, de nem ritka a 150, 200 vagy akár 300%-os üdvözlő bónusz sem!

A bónuszt a kaszinó által meghatározott szabályok szerint költheted el. Általában fogadásokhoz használhatod fel, de valódi pénzben csak bizonyos idő eltelte után vagy adott összegű tétmegrakást követően tudod felvenni. Ezen kívül a kaszinók megszabhatják a bónusz maximális összegét is, pl. legfeljebb 25000 Ft-ot kaphatsz üdvözlő bónuszként.

Újratöltési bónuszok

Ez a bónusztípus nagyon hasonlít az üdvözlő bónuszra azzal a különbséggel, hogy már meglévő játékosoknak szól. A kaszinók ezzel az ajánlattal próbálják újabb befizetésekre ösztönözni a felhasználókat. Az összege változó, de elérheti befizetésed 100%-át is. Játék előtt mindenképp tájékozódj, hogy milyen fogadási feltételekkel használhatod fel az újratöltési bónuszt.

Befizetés nélküli bónuszok

Noha nem könnyű manapság ilyet találni, léteznek olyan kaszinók, ahol pénz befizetése nélkül, ingyenes kreditek felhasználásával játszhatsz. Azoknál a kaszinóknál, amelyeknél befizetés nélküli bónuszt kaphatsz, általában 1000-5000 Ft a bónusz maximális összege és szigorú szabályok vonatkoznak arra, hogy mely játékokhoz használhatod fel a krediteket.

A befizetés nélküli vagy „ingyenes próba bónusz” kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy belekóstolhass a játékba és tesztelhesd a nyerési esélyeket. A legtöbb játékos csak bizonyos idő után fizet be valódi pénzt, ezért a befizetés nélküli bónuszt azoknak a játékosoknak találták ki, akik újonnan regisztrálnak és letöltik a kaszinó szoftverét.

Néhány kaszinó azonban – hűségprogramja részeként – pénzbeli nyereményeket is szétoszt a játékosok között. Ez tulajdonképpen a befizetés nélküli bónusz egyik fajtája. Sokféle hűségprogram létezik, pontjaidat a játékban eltöltött idő, valamint tétjeid és nyereményeid alapján gyűjtheted.

Ingyenes pörgetési bónuszok

A befizetés nélküli bónuszhoz hasonlóan az ingyenes pörgetés is kiváló lehetőség a nyerőgépekkel való ismerkedésre, hiszen sokféle slottal találkozhatsz és nem könnyű kiválasztani, hogy melyik a legalkalmasabb arra, hogy teszteld a szerencsédet. Az ingyenes pörgetéssel mindezt kockázat nélkül megteheted. A kaszinók általában bizonyos számú ingyenes pörgetést biztosítanak, amelyet csak egy adott nyerőgépen használhatsz fel. Az így szerzett nyereményed egy külön számlán gyűlik, amelyhez csak a szabályzatban meghatározott feltételek teljesülése esetén férhetsz hozzá.

További online kaszinó bónuszok

A lista természetesen nem teljes. Az online kaszinókban további bónusztípusokkal is találkozhatsz, pl. pénz-visszafizetési bónusszal, fix összegű bónusszal, ajánlási bónusszal (ha egy barátod rajtad keresztül regisztrál) vagy pénznyereménnyel. A speciális promóciókat is érdemes figyelni, ugyanis a kuponkód megadásával pénzt vagy ingyenes pörgetést nyerhetsz.